Inzicht en overzicht fiscaal advies

Inzicht en orde in de cijfers door administratiekantoor Den Haag Wouters & Wouters

Je kunt als ondernemer niet succesvol zijn zonder de financiële administratie op orde te hebben. Je kunt geen goede beslissingen nemen als je onvoldoende inzicht in je financiële situatie hebt. Maar je bent waarschijnlijk geen ondernemer geworden om constant met cijfers bezig te zijn.

Wouters & Wouters: jouw administratiekantoor in Den Haag

Bij Wouters & Wouters zorgen we ervoor dat je administratie op rolletjes loopt. Met inzicht en orde wordt de financiële administratie leuk en draagt bij aan het succes van je onderneming. De laatste cijfers heb jij als eerste in huis. En daar blijft het niet bij, we nemen ook het initiatief om de cijfers met je te bespreken. Zodat je er ook – letterlijk en figuurlijk – wijzer van wordt.

Wouters & Wouters voor ondernemend Nederland

Wij ondersteunen (startende) ondernemers (VOF, ZZP, eenmanszaken, maatschappijen, BV’s en NV’s) op administratief gebied. Zo helpen we je bij het efficiënt en effectief opzetten van een administratie. Op zo’n wijze dat het jou én ons zo min mogelijk tijd kost. Daar is dan al mooi je eerste besparing! Daarnaast voeren wij zelfstandig alle aangiftes uit.
Naast het administratieve werk, denken we ook graag met je mee. Zit je nog op koers met je bedrijf, is het verstandig om investeringen te doen, welke gegevens heb je nodig voor een hypotheek, etc.
Tessa en Bettina zijn allebei ervaren ondernemers en denken graag met je mee! Maatwerk en creatieve oplossingen (natuurlijk binnen de richtlijnen): daar staan wij voor!

Verschillende boekhoudpakketten

We werken met verschillende (online) boekhoudpakketten. Ieder pakket heeft zijn eigen mogelijkheden. Afhankelijk van jouw wensen. Ook kunnen we alleen met je mee kijken of alle administratieve zaken van je overnemen. Het bespaart je tijd als je zelf de facturen inscant, daarom werken we ook met pakketten waarbij scannen van bonnetjes mogelijk is.
Pakketten waar we mee werken zijn o.a.: Exact Online, Moneybird, e-boekhouden en Davilex.

Ons dienstenpakket

Wat wij zoals voor je kunnen doen is:
• Administratie inrichten en invoeren.
• Opstellen van kwartaal- en/of jaarrapportage.
• Verzorgen van de kwartaalaangiften of suppletie omzetbelasting.
• Opstellen van de jaarrekening.
• Voeren van de salarisadministratie.
• Aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting.
• Onderhouden van contacten met de Belastingdienst.
• Deponeren van de jaarstukken bij de Kamer van Koophandel (bij een BV structuur).

Administratiekantoor Den Haag

Geïnteresseerd in een afspraak met Wouters & Wouters voor jouw financiële administratie ? We nodigen je van harte uit voor een kennismaking en een kop koffie op de President Kennedylaan 19 in Den Haag. Telefoon:

06-22944207

Wij werken met Exact Online: 24×7 toegang tot je gegevens en altijd op de hoogte

Exact online boekhouder Den Haag

en met MoneyBird

Wil je ook inzicht en overzicht op financieel gebied?