Fiscaal advies belasting aangifte

Begrijpelijk en helder fiscaal advies

Wat je vraag of behoefte ook is, wij begeleiden je op het gehele traject met begrijpelijk fiscaal advies. Door onze ervaring begrijpen wij de context van je fiscale vraag en de gevolgen van ons antwoord. Wie met Tessa, de fiscalist van Wouters & Wouters, aan tafel gaat zitten, weet dat ze de actuele stand van zaken op fiscaal gebied uitstekend kent.
Zo kun je bij ons terecht voor het opstellen van de aangifte inkomsten- of vennootschapsbelasting. Maar we gaan veel verder dan dat. Wist je bijvoorbeeld dat belasting besparen plannen is? Dat geldt voor alle ondernemers die bij de Kamer van Koophandel zijn ingeschreven. Laat je niet door de fiscus verrassen. Niemand wil toch teveel belasting betalen?
Ook voor de overdracht van je bedrijf, bij de inbreng van je bedrijf in een BV-structuur of bij het staken van je onderneming kun je bij ons terecht. Wij bieden antwoord op je fiscale vraag.

Fiscalist of belastingconsulent?

Tessa is de fiscalist van Wouters & Wouters. Met haar universitaire opleiding Fiscaal recht en met haar haar jarenlange ervaring weet zij complexe fiscale situaties te doorgronden en af te handelen. Fiscaal advies van een fiscalist is grondiger en completer dan die van een belastingconsulent. Niet alleen voor de aangiftes maar vooral ook om te kijken waar fiscale mogelijkheden zijn voor de ondernemer. Op zoek naar creatieve oplossingen binnen de grenzen van de Nederlandse wet.

Register Belastingadviseurs

Wouters & Wouters is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs. Wij zijn op de hoogte van juridische en fiscale regels.

Fiscaal advies werkzaamheden

Wij voeren de volgende fiscale werkzaamheden uit voor onze klanten:
• Fiscale analyse en afsluiting van jaarrekeningen.
• Opmaken en doorgeven van belastingaangiften.
• Voorbereiden, begeleiden en vertegenwoordigen van belastingplichtigen tijdens belastingcontroles.
• Analyse en beheersing van fiscale risico’s.
• Contact met de belastingdienst voor fiscale en juridische vragen of problemen.

Jaarrekening

Het opstellen van een jaarrekening is een complex gebeuren waar veel ondernemers tegenop zien. Voor veel bedrijven is het

Hoewel het voor een zelfstandig ondernemer niet verplicht is, kan een kredietverstrekker er wel om vragen.
Bij het hele proces kan Wouters & Wouters je helpen. Van de financiële administratie tot en met het deponeren van de jaarrekening. Informeer naar de mogelijkheden. Telefoon  06-22944207 .belastingadvies: benut de fiscale mogelijkheden

Wij zullen regelmatig nieuws, adviezen en tips delen in de vorm van blogs die we op onze
website plaatsen. Wil je op de hoogte blijven hiervan? Meld je dan aan voor gratis fiscaal advies via onze nieuwsbrief.

Advies en ondersteuning bij je belasting aangifte?