Financieel advies voor ondernemers bij Wouters & Wouters
tessa02
bettinaverkleind

Maak kennis met het team van Wouters & Wouters

De twee zussen Tessa en Bettina Wouters besloten in 2009 samen te gaan werken. Het ‘wat’ was al snel duidelijk: de financiën op orde brengen van andere ondernemers, ze inzicht geven waardoor ze betere beslissingen kunnen nemen en dat alles op een begrijpelijke manier uitgelegd, met veel persoonlijke ondersteuning en advies.

Over de naam hoefden ze ook niet lang na te denken: Wouters & Wouters was als kantoor geboren.

Tessa

Tessa Wouters maakt cijfers begrijpelijk, leuk en interessant. Na afronding van haar studie fiscaal recht aan de Universiteit van Leiden (2002) heeft Tessa ruim 7 jaar als fiscaal juriste bij Ernst & Young in Den Haag gewerkt. Hier heeft zij zich vooral toegelegd op de algemene fiscale praktijk met als specialisatie het midden- en kleinbedrijf.
Nu begeleidt ze met haar belastingadvies en administratiekantoor ondernemers op elk niveau en is naast fiscaal expert ook onmisbaar als coach voor de ZZP’er en MKB’er. Met haar heldere en passievolle manier van uitleggen maakt Tessa financiën leuk en toegankelijk.

Bettina

Door haar eigen ervaring als eigenaar van meerdere horeca bedrijven en haar bestuurswerk in de ondernemersvereniging van het oude centrum van Voorburg, weet Bettina als geen ander waar ondernemers tegenaan lopen als het gaat om het op een praktische manier voeren van je administratie.
Bettina is een administratief wonder: zij weet een administratie zodanig in te richten dat de werkwijze past bij de ondernemer en zo min mogelijk inspanning kost. Vragen over het digitaliseren van je administratie, het zo simpel mogelijk inrichten ervan of behoefte aan realtime inzicht in je cijfers? Dan moet je zeker Bettina bellen.

Maatwerk

Standaard dienstenpakket? Dat kennen we bij Wouters & Wouters niet. Als kleinschalig kantoor in Den Haag werken we samen met een uitgebreid netwerk van ervaren zelfstandige professionals. Zo kunnen we voor elke opdracht de juiste expertise inzetten.

Door jouw beleving en behoeften te begrijpen kunnen we praktisch en efficiënt te werk gaan en een persoonlijke aanpak garanderen. Als financiële professionals presenteren we kennis over cijfers op een toegankelijke en heldere manier. Daardoor kun je ook daadwerkelijk wat doen met de financiële informatie. Wij geven je controle over je cijfers en begeleiden je met innovatie en op maat gemaakte services.
Door de kleinschalige organisatie en de praktische werkwijze zijn we ook in staat om de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van onze dienstverlening recht te doen. Zo begint boekhouden zelfs (een beetje?) leuk te worden!

Hoe we werken

De juiste aanpak voor jou

Standaard dienstenpakket? Dat kennen we bij Wouters & Wouters in Den Haag niet. Als kleinschalig kantoor werken we samen met een uitgebreid netwerk van ervaren zelfstandige professionals. Zo kunnen we voor elke opdracht de juiste expertise inzetten.

Door jouw beleving en behoeften te begrijpen kunnen we praktisch en efficiënt te werk gaan en een persoonlijke aanpak garanderen. Als financiële professionals presenteren we kennis over cijfers op een toegankelijke en heldere manier. Daardoor kun je ook daadwerkelijk wat doen met de financiële informatie.

Wij geven je controle over je cijfers en begeleiden je met innovatie en op maat gemaakte services.

Door de kleinschalige organisatie en de praktische werkwijze zijn we ook in staat om de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van onze dienstverlening recht te doen. Zo begint boekhouden zelfs (een beetje?) leuk te worden!

Ons netwerk

Fisconti Belasting adviseurs

register

HVZ-LOGO-01-300x1732