Financieel advies voor ondernemers bij Wouters & Wouters
Tessa Wouters

Maak kennis met Tessa Wouters en haar team

 

Tessa Wouters maakt cijfers begrijpelijk, leuk en interessant. Samen met een uitgebreid netwerk van ervaren zelfstandige professionals zorgt ze ervoor dat jij als ondernemer grip op je financiën hebt en succesvol bent en blijft.

Je vindt ons in Den Haag.

Na afronding van haar studie fiscaal recht aan de Universiteit van Leiden (2002) heeft Tessa ruim 7 jaar als fiscaal juriste bij Ernst & Young in Den Haag gewerkt. Hier heeft zij zich vooral toegelegd op de algemene fiscale praktijk met als specialisatie het midden- en kleinbedrijf.

Nu begeleidt ze met haar belastingadvies en administratiekantoor ondernemers op elk niveau en is naast fiscaal expert ook onmisbaar als coach voor de ZZP’er en MKB’er. Met haar heldere en passievolle manier van uitleggen maakt Tessa financiën leuk en toegankelijk.

Wouters & Wouters kiest niet voor een ‘one size fits all’ benadering. Iedereen is anders, dus met een scala aan mogelijkheden kan er aan alle behoeften van klanten voldaan worden. Tessa verplaatst zich in jouw situatie en kan je hierdoor optimaal ondersteunen op fiscaal en administratief gebied.

Hoe we werken

De juiste aanpak voor jou

Standaard dienstenpakket? Dat kennen we bij Wouters & Wouters in Den Haag niet. Als kleinschalig kantoor werken we samen met een uitgebreid netwerk van ervaren zelfstandige professionals. Zo kunnen we voor elke opdracht de juiste expertise inzetten.

Door jouw beleving en behoeften te begrijpen kunnen we praktisch en efficiënt te werk gaan en een persoonlijke aanpak garanderen. Als financiële professionals presenteren we kennis over cijfers op een toegankelijke en heldere manier. Daardoor kun je ook daadwerkelijk wat doen met de financiële informatie.

Wij geven je controle over je cijfers en begeleiden je met innovatie en op maat gemaakte services.

Door de kleinschalige organisatie en de praktische werkwijze zijn we ook in staat om de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van onze dienstverlening recht te doen. Zo begint boekhouden zelfs (een beetje?) leuk te worden!

Ons netwerk

Fisconti Belasting adviseurs

register

HVZ-LOGO-01-300x1732