Starters opstartdagen advies financieen voor startende ondernemers

Direct succesvol van start: financieel advies voor starters

Bij Wouters&Wouters weten we wel raad met startende ondernemers. Ga je een bedrijf starten? Of wil je een bedrijf starten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, we zijn gespecialiseerd in de begeleiding van startende ondernemers. We geven inspirerende en toegankelijke trainingen, zodat jij vanaf het begin controle over de cijfers hebt. Een onderneming starten is leuk!

Als beginnend ondernemer vraag je om een andere aanpak. Je hebt andere vragen en wensen dan een ondernemer met al twintig jaar ervaring.

Heb je ambitieuze plannen maar weet je niet of deze financieel haalbaar zijn? Als starter heb je behoefte aan een sparringpartner die je plannen goed tegen het licht kan houden.

Geen vraag is te gek en we hebben overal een oplossing voor. Tijdens de opstart training komt o.a. aan de orde:

  • Welke fiscale voordelen zijn er voor ondernemers (zoals het 1225-uren criterium, de fiscale oudedagsreserve, zelfstandigenaftrek en de MKB-winstvrijstelling).
  • Het verschil tussen ondernemerschap voor de inkomstenbelasting en de omzetbelasting. Over dat het ondernemerschap voor de omzetbelasting wel doorwerkt in de inkomstenbelasting maar niet andersom.
  • Waar moeten facturen aan voldoen om voor aftrek in aanmerking te komen?
  • We kijken naar de lange termijn: genereert je bedrijf straks voldoende omzet om rendabel te zijn?
  • En nog veel meer…….

Met veel plezier en enthousiasme begeleiden we jou naar financieel bewust (en vooral ook succesvol!) ondernemerschap. Waar wacht je nog op?